Svinekoteletter tyttebaer sauce smagt myseost opskrifter
Tunsalat med creme fraiche og sriracha
10 min.
Frikadeller med spidskål og sauce
30 min.
Vaniljeis med mørk chokolade og letsaltet æblekaramelsauce
Luksus koteletter i fad
35 min.
Italienske skinkeschnitzler
30 min.
Ribben med barbecuesauce og coleslaw
45 min.
BBQ marineret skinkesteg
20 min.
Japanske svinekødsboller med wasabicoleslaw
45 min.
Pastinakfritter med dip
Grillede pølser med 4 slags dip og pitabrød
20 min.
Saltimbocca
15 min.
Stegt rødspætte med sauce af champignon
"Poké bowl" med teriyaki-gris, ris og edamame
Forloren hare med bacon
Millionbøf med kartoffelmos
1 t
Teriyaki kylling
25 min.
Svinemørbrad med majskage, hjertesalat og sød chili sauce
Marinerede grillstegte bovsteaks
45 min.
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Hjemmelavet ravioli med rejer
1 t
Hjortemørbrad med kantarelsauce
1 t
Barbecue spareribs
15 min.
Flæskesteg af svinekam med solbærglaserede majroer og kompot af æbler og selleri
1 t, 30 min.
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.