Simrende i stegeso opskrifter
Couscous med oksebov
2 t
Ungarsk gullasch
40 min.
Bøf bourgignon
40 min.
Grøn gris med salvie
1 t, 30 min.
Daube på svinebov
Lam i ler som i Marokko
Spinat og cashewpasta
Gratineret pasta med rosiner og pinjekerner
Mexicansk oksekødsgryde
Kalvetykkam med tomater og urtedrys
Grov råkost med rosenkål og rødder
Simreret – Gullasch serveret i madbrød
Rød karry med and
30 min.
Panang karry med oksekød og ris
50 min.
Ossobuco med rodfrugtmos
Æble-pærechutney
Kinesisk sød sur and
Tagine med lam og græskar
2 t
Nordisk millionbøf med vildtkød og syrligt blomkål
Kalvehakkebøffer med grøn biksemad
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Græskarkage med cremet flødeosteglasur
1 t, 30 min.
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.
Braiseret kyllingeoverlår med kartofler og whiskysauce
1 t