Boeuf bourguignon
Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 7 g.
  • Kulhydrater 8 g.
  • Fedt 3 g.
  • Energifor./ pers 566 kcal
  • Fedtenergi 33 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Steg bacon gyldent og fedtafsmeltet, læg det på fedtsugende papir. Skær det synlige fedt fra kødet og kødet i tern. 

  • 2

    Skær løg og gulerødder i tern. Steg disse bløde og blanke i olivenolie, krydr med salt, peber, timian og laurbærblade. 

  • 3

    Vend kødet i mel og steg det på en pande i 1 spsk. olivenolie og smør. 

  • 4

    Kom kødet ned i gryden til løg, gulerødder og krydderier. Vend godt og spæd med bouillon og tomat og kom bacon ved. Hæld rødvinen ved, så kødet er dækket godt og vel, og lad retten simre i 10 minutter. 

  • 5

    Gør champignon i stand, skær dem i kvarte og kom dem i gryden. 

  • 6

    Lad nu retten simre, til kødet er godt mørt, og løg, gulerødder og champignon har afgivet god smag. Ca. 20 minutter. 

  • 7

    Kom perleløg i og varm godt igennem. Smag til. 

  • 8

    Skyl, tør og nip persille. 

  • 9

    Anret boeuf bourguignon med persille og og lunt brød ved siden af.

  • {{recipeDoneText}} Boeuf bourguignon

Tip

Alternativ til lunt lyst rustikt brød: kartoffelmos

Opskriften er udviklet af