Madpyramiden opskrifter
Kartofler med mozzarella, basilikum, og citronkalkun
Selleriburger
Ising i filodej med rispilaf
Indisk curry med torsk
Grove grøntsagsfritter med fiskefrikadeller
Laks med krebsesalat
Hvidkålssalat
30 min.
Pålægsmadder til aftensmad
Mørksej med pasta og flødestuvet spinat
Salat med majs, oliven og kylling
Laks bagt i folie med safransauce
Sommerrødbeder (Lisbeth Tordendahl)
50 min.
Gulerødder a la paysanne
20 min.
Spaghetti med kødsauce
50 min.
Flæskesteg af svinekam med solbærglaserede majroer og kompot af æbler og selleri
1 t, 30 min.
Svensk juleskinke med rødkål og hallandsk langkål
3 t
Pasta i frisk tomatsauce med frikadeller
Rød fiskesuppe
Curry med blomkål
40 min.
Ølstegt svineskank
3 t
Kold tomatsuppe gazpacho
Cremet bønnesuppe (Kirsten Skaarup)
25 min.
Grønsagstærte med butterdej
20 min.
Hjerter i flødesovs
1 t, 30 min.