Sund og nem linsesuppe med mange grøntsager og krydderier.

Sådan gør du

  • 1 Skyl linserne.
  • 2 Linser og vand koges op i en gryde.
  • 3 Skum vil danne sig på overfladen efter et stykke tid. Fjern det med en hulske.
  • 4 Rens porrerne. Skær gulerødder og porrer i mindre stykker og kom dem i suppen sammen med bouillonterninger.
  • 5 Krydderierne svitses på en tør pande.
  • 6 Krydderierne får den bedste smag, når de svitses, før de blandes i suppen.
  • 7 Hæld krydderierne og al olien i suppen og lad suppen simre ca. 15 minutter, til linser og grøntsager er møre.
  • 8 Når linserne og grøntsagerne er kogt møre, skal suppen blendes, så den bliver cremet.
  • 9

    Smages til med salt og peber

  • {{recipeDoneText}} Krydret linsesuppe

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier