Kyllingeschnitzel med spicy tomatguacamole

Sådan gør du

  • 1 Bank kyllingebrysterne flade med en kødhammer.
  • 2 Vend dem i mel, sammenpisket æg og rasp tilsat salt og peber.
  • 3 Varm olie på en slip-let-pande og steg kyllingeschnitzlerne sprøde i 5 minutter på hver side.
  • 4 Kødet skal være gennemstegt, så tjek inden du tager det af panden.
  • 5 Halver avokadoerne, fjern sten og mos kødet ud med en ske.
  • 6 Flæk chilien, fjern kernerne og hak den fint.
  • 7 Kom avokado, chili, presset hvidløg, citronsaft og yoghurt i en blender.
  • 8 Kør et kort øjeblik.
  • 9 Guacamolen må godt være grov.
  • 10 Hak tomaterne.
  • 11 Hak koriander og vend begge dele i guacamolen.
  • 12 Smag til med salt og peber.
  • 13 Top rugbrødet med salat, kyllingeschnitzel og tomatguacamole.
  • 14 Pynt med frisk koriander.
  • {{recipeDoneText}} Kyllingeschnitzel med spicy tomatguacamole

Tip

Tomatguacamolen er også suveræn som dip til både rå grønsager og nachos.

Opskriften er udviklet af