Lynstegte skinkestrimler og grøntsager

Sådan gør du

  • 1 Hak ingefær og hvidløg fint.
  • 2 Bland marinaden.
  • 3 Kom kødet i, bland det hele godt og lad det stå i køleskabet i ca. 30 minutter, mens grøntsager og sauce forberedes.
  • 4 Kødet kan udmærket stå i marinaden i op til 12 timer i køleskab.
  • 5 Bland saucen og stil den til side.Skær broccoli i små buketter (2x2 cm).
  • 6 Skær champignon, peberfrugt og forårsløg i tynde skiver.
  • 7 Steg kødet i marinaden ved kraftig varme i 1-1½ minut i en wok, stor pande eller stegegryde.
  • 8 Lad kødet blive brunt og vend det derefter hele tiden.
  • 9 Tag kødet op på en tallerken.
  • 10 Kom olie i wokken og steg nu broccolien i ca. 2 minutter under konstant omrøring.
  • 11 Tilsæt champignon, peberfrugt og forårsløg og lad det stege i ca. 2 minutter.
  • 12 Kom bønnespirer i og rør rundt i 2 minutter.
  • 13 Kom kødet tilbage i wokken og tilsæt saucen.ognbsp; Lad retten koge i 1-2 minutter, til broccolien er tilpas mør. Drys evt. med sesamfrø og smag til med salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} Lynstegte skinkestrimler og grøntsager

Opskriften er udviklet af