Kyllingevinger i hvidvin opskrifter
Grøn gris med salvie
1 t, 30 min.
Nakkefilet glaseret i ahornsirup, æbleflæsk som Mille Feuille og lun waldorfsalat
4 t
Grøntsagsrisotto
1 t
Hvidvinspunch
Varm riesling med citrus og timian
Andebryst med blomkålsrisotto og myntesalt
Claus Holm: Risotto med grønt og parmesan (vegetar)
45 min.
Tagine med lam og græskar
2 t
Risotto med muslinger til 10 personer
Æblekage med rosmarinflødeskum
Braiseret, grillet grisenakke med rabarberchutney, salat og spidskål
2 t, 15 min.
Hvidklint med frugter og rosmarin-vinsirup
Luksus: Frikadeller
30 min.
Pasta med avocadosauce og balsamicokrydret savoykålssalat
15 min.
Langtidsstegt and med søde kartofler
Dampede muslinger med persillefløde og hvidløgscroutoner
20 min.
Mørbradtårn med æbler og bacon og tomatkompot med persillefløde
1 t, 30 min.
Kylling á la bonne femme
1 t, 10 min.
Grønærtesuppe
30 min.
Grillet ørred med sky af soltørrede tomater og oliven
30 min.
Lyssej med svampe bagt i spidskål
Limebagt lange med porrer i sennepscreme
Lys osso buco med gremolata
Stegt laks med sprød grøn panering og dampet blomkål
15 min.