Kyllingevinger i hvidvin opskrifter

Luksus koteletter i fad
35 min.
Kalvetykkam med tomater og urtedrys
Jomfruhummerbisque
Luksus mørbradgryde
40 min.
Hellefisk med jordbærsalsa
Risotto med ising og asparges
Kalvemørbrad med hasselnødder og æbler i flødesauce
Courgette-suppe med frugt
Grydestegt svinekam med estragonsauce
Cremet pasta med krabbe
Muslingesuppe med pastis
40 min.
Fiskesuppe med skaldyr
30 min.
Pasta med kalvelever i hvidvinssauce og broccoli med kapersdressing
1 t, 10 min.
Pocheret svinemøbrad - østers - malt - hasselnød
2 t, 30 min.
Ostepanerede skinkeschnitzler med peberfrugtsauce
1 min.
Mørbradtårn med æbler og bacon og tomatkompot med persillefløde
1 t, 30 min.
Kaninragout med gulerødder, porre, pastinak og timian
Cassoulet af havkat og jomfruhummer
Perlehønebryst med svampe a la creme
30 min.
Ovnstegt roastbeef med rodfrugtfad
1 t
Laksetimbale med dilddressing
30 min.
Dampede blåmuslinger med urter og fløde
30 min.
Thai fiskebouillabaise
40 min.
Ovnstegt kylling, stikkelsbær og nye løg
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495