Kyllingevinger i hvidvin opskrifter
Luksus koteletter i fad
35 min.
Kalvetykkam med tomater og urtedrys
Jomfruhummerbisque
Luksus mørbradgryde
40 min.
Hellefisk med jordbærsalsa
Risotto med ising og asparges
Kalvemørbrad med hasselnødder og æbler i flødesauce
Courgette-suppe med frugt
Grydestegt svinekam med estragonsauce
Cremet pasta med krabbe
Muslingesuppe med pastis
40 min.
Fiskesuppe med skaldyr
30 min.
Pasta med kalvelever i hvidvinssauce og broccoli med kapersdressing
1 t, 10 min.
Pocheret svinemøbrad - østers - malt - hasselnød
2 t, 30 min.
Ostepanerede skinkeschnitzler med peberfrugtsauce
1 min.
Mørbradtårn med æbler og bacon og tomatkompot med persillefløde
1 t, 30 min.
Kaninragout med gulerødder, porre, pastinak og timian
Cassoulet af havkat og jomfruhummer
Perlehønebryst med svampe a la creme
30 min.
Ovnstegt roastbeef med rodfrugtfad
1 t
Laksetimbale med dilddressing
30 min.
Dampede blåmuslinger med urter og fløde
30 min.
Thai fiskebouillabaise
40 min.
Ovnstegt kylling, stikkelsbær og nye løg