Ovnstegt kylling, stikkelsbær og nye løg

Stikkelsbær smager formidabelt i det salte køkken. Specielt sammen med lyst kød. Her i en nem ovnret med saftig kylling og bløde, nye løg. Drys med masser af karse, det giver ekstra kant til smagen og ser smukt ud ved servering.

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 180/160 grader varmluft.
  • 2 Fjern stilken på stikkelsbærrene med en lille kniv.
  • 3 Vend løg, stikkelsbær og kylling sammen med olivenolie, salt, peber og sukker i et ovnfast fad.
  • 4 Hæld hvidvin og bouillon ved, sæt fadet i ovnen og lad retten stege i ca. 45 minutter, til det hele er gyldent, mørt og kyllingen gennemstegt.
  • 5 Server retten varm eller lun med nye kartofler, kogt korn eller bare godt brød og frisk salat.
  • {{recipeDoneText}} Ovnstegt kylling, stikkelsbær og nye løg

Tip

Brug fennikel eller perleløg i stedet for nye løg.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier