Filodej med oksekød og feta opskrifter
Oksemørbrad med selleritårne, råstegte kartofler og urtecreme
1 t, 15 min.
Helstegt oksemørbrad med kartoffelgratin og rosinsauce
45 min.
Flamberet peberbøf
30 min.
Filorulle med marcipan og æble
45 min.
Entrecôte med cognacsauce
10 min.
Tournedos
30 min.
Bøf Stroganoff
1 t
Roastbeef af tykstegsfilet med jordskokkerösti og grønsagsruller
30 min.
Braiseret roastbeef med persillerodspuré og pære fennikelsalat
30 min.
Culotte med flødekartofler og ovnbagte tomater
Pocheret oksefilet med kartoffelpuré og markchampignon
Kalvemedaljoner med polenta og glaserede gulerødder
Indisk spinat med fetaost
Kalvetatar med calvados
Let saltet kalvespidsbryst med svampesauce og lune syltede brombær
Ovnstegt roastbeef med rodfrugtfad
1 t
Roastbeef med kartoffelbåde og gløggsauce
Tournedos med svampesauce, kål-sauté og gratineret kartoffelmos
1 t, 5 min.
Hakkebøf og spidskålssalat med flødedressing
30 min.
Sprængt oksebryst med peberrod og rødbeder
10 min.
Krydret oksetatar
Asiatisk carpaccio
Carpaccio af Filet Royal med mizuna og radiser
1 t
Chili con carne med chokolade og øl (stærk)
3 t