Kalvetatar med calvados

Kalv har en finere og lidt mildere smag end oksekød og er ofte mere rosa i kødet. Server din kalvetatar med svampe, bitre salater og estragoncreme, hvis du vil imponere middagsgæsterne.

Sådan gør du

  • 1 Blend estragon, piskefløde, mayonnaise og citronsaft til creme. Smag til med salt. Stil cremen i køleskab.
  • 2 Rør kødet med dijon og calvados og smag til med salt og peber.
  • 3 Læg kødet mellem to stykker bagepapir og tryk fladt. Skær i fire firkantede stykker.
  • 4 Lad kødet ligge uden for køleskab i 15 minutter, mens du ordner svampe og romanescokål.
  • 5 Det skal ikke serveres helt køleskabskoldt.
  • 6 Lav små kålbuketter og kog dem møre i 3-4 minutter.
  • 7 Steg svampe i lidt smør eller olie.
  • 8

    Anretning

    Pensl cremen på tallerkenen. Læg tatar på tallerkenen og fordel salaten i mindre stykker på toppen. Fordel de andre ingredienser hen over tallerkenen. Sæt estragoncremen på bordet.
    Til sidst drys ærteskud ud over retten.

  • {{recipeDoneText}} Kalvetatar med calvados

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier