Chili con carne med chokolade og øl (stærk)

Energiinformation

  • Energi 415 KJ /99 Kcal
  • Fedt 14%
  • Heraf mættede fedtsyrer 8%
  • Kulhydrat 48%
  • Protein 34%

Sådan gør du

  • 1

    Dag 1

    Læg bønnerne i blød.  
  • 2

    Dag 2

    Brun begge slags kød i krydderierne og tilsæt tomater, vand og øl. Lad blandingen simre i 30 minutter.    
  • 3 Tilsæt peberfrugter, selleri, løg, bønner og chili skåret i passende stykker og lad det hele simre to timer mere.
  • 4 Put chokoladen og limesaften i og rør godt rundt, og kog retten igennem. Smag til med salt & peber.  
  • 5 Servér med en klat græsk yoghurt og drys med koriander umiddelbart inden servering.   Tilbehør: Godt brød og tortilia chips  
  • {{recipeDoneText}} Chili con carne med chokolade og øl (stærk)

Tip

Retten er rigtig god dagen efter, og egner sig godt til nedfrysning.

 

Opskriften er udviklet af