Filorulle med marcipan og æble

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Et stykke fillodej pensles med smør, og det andet lag lægges over.
  • 2 Marcipanen rives groft og blandes med fløde og likør.
  • 3 Marcipanen smøres ud på fillopladen.
  • 4 Æblet skrælles og skæres i små tern.
  • 5 Kanel og æble drysses over marcipanen.
  • 6 Dejen rulles tæt sammen fra det brede led og lægges på en bradepande med bagepapir.
  • 7 Det resterende smør pensles over, og mandelflagerne drysses over.
  • 8 Bages midt i ovnen ved 200°C i ca. 15 min.
  • 9 Tages ud og afkøles, før den skæres i skrå stykker.
  • 10

    Servering:

    Serveres lun med flødeskum, rørt vanilleis eller creme fraiche
  • Så er det spisetid! Filorulle med marcipan og æble

Opskriften er udviklet af