Hakkebøf og spidskålssalat med flødedressing

Hakkebøf og spidskålssalat med flødedressing

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    SPIDSKÅLSSALAT:

    Fjern de yderste blade fra spidskålen, og skær spidskålen i 2 dele på langs. Skær stokken væk, og snit kålen meget tyndt, evt. på et mandolin-jern.
  • 2 Pluk dild i små buketter.
  • 3 Vend ærterne sammen med spidskål og dild i en skål.  
  • 4

    FLØDEDRESSING:

    Rør eddike og sukker sammen.
  • 5 Krydr med salt og peber, og rør fløden i.
  • 6 Hæld flødedressingen over spidskålssalaten.   
  • 7

    HAKKEBØFFER:

    Form kødet til 4 store kugler, og tryk dem let flade. 
  • 8 Varm en (grill-) pande op, pensl den med olie, og steg bøfferne i ca. 5 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. 
  • 9

    Servering

    Servér hakkebøfferne med spidskålssalat og lunet flute som tilbehør.
  • {{recipeDoneText}} Hakkebøf og spidskålssalat med flødedressing

Opskriften er udviklet af