Flamberet peberbøf

Sådan gør du

  • 1 Brun bøfferne ved stærk varme i ca. 20 sekunder på hver side.
  • 2 Hak de syltede grønne peberkorn groft og bland dem med dijonsenneppen.
  • 3 Smør det på bøfferne så det sidder godt fast. Kom smørret og olien på panden og steg bøfferne færdige, husk at krydr med flagesalt og friskkværnet sort peber.
  • 4 Når bøfferne er ved at være medium rare hældes cognacen på og det antændes hurtigt med en tændstik.
  • 5

    Efter en stund med flamme tages bøfferne af og holdes varme mens saucen tilberedes. Tilsæt oksebouillonen og lad den koge ind til den har en passende konsistens.

  • 6

    Tilsæt derefter piskefløde, cremefraiche og reducere den til saucen har en let cremet konsistens.

  • 7 Smag til med flagesalt og friskkværnet sort peber.
  • 8

    Servering:

    Anret bøfferne, hæld saucen henover og server pommes fritter ved siden af med en lille salat eller en grøntsag.
  • {{recipeDoneText}} Flamberet peberbøf

Opskriften er udviklet af