Sprængt oksebryst med peberrod og rødbeder

Energiinformation

  • Protein 5 g.
  • Kulhydrater 14 g.
  • Fedt 5 g.
  • Energifor./ pers 322 kcal
  • Fedtenergi 39 %

Sådan gør du

  • 1

    Pisk fløden med en knivspids sukker.

  • 2

    Rør peberrod i cremen og smag til med salt, peber og afstem smagen med sukker. Cremen skal, på ingen måde være sød, men smagen skal afstemmes med et strejf af sødme. 

  • 3

    Dræn rødbede og skær den i fine tern. 

  • 4

    Skyl og slyng salatbladene tørre. 

  • 5

    Anretning

    Anret rugbrød med salat, oksebryst, høvlet peberrod, peberrodscreme og rødbede.

  • {{recipeDoneText}} Sprængt oksebryst med peberrod og rødbeder

Opskriften er udviklet af