Kalvemedaljoner med polenta og glaserede gulerødder

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Læg medaljonerne i en frysepose sammen med olie, limesaft og skal, salt og peber, pres al luften ud og luk posen. Lad den marinere i minimum 2 timer.
  • 2 Kog bouillon og fløde op, tilsæt polentaen og kog under omrøring i ca. 30 min. til polentaen er udkogt og har en cremet konsistens.
  • 3 Spæd evt. til med mere fløde undervejs.
  • 4 Kom osten i og smag til med salt og peber.
  • 5 Skræl gulerødderne og skær dem i ½ cm tykke skiver.
  • 6 Brun dem af i lidt olie og tilsæt hakket hvidløg, citronsaft, smør, salt og peber og lad smør-ret bruse op.
  • 7 Tilsæt kun lige så meget vand, at gulerødderne bliver dækket.
  • 8 Gryden skal være rigtig varm, så det bobler voldsomt.
  • 9 Når vandet er kogt helt væk, kommes nyt vand på igen.
  • 10 Denne proces gentages indtil gulerødderne er møre og glaserede.
  • 11 Smag til med salt og peber.
  • 12 Steg bøfferne på panden i ½ olie og ½ smør, så branker de ikke.
  • 13 Anret medaljonerne med polentaen og gulerødderne på varme tallerkener.
  • 14 Pynt med timian.
  • {{recipeDoneText}} Kalvemedaljoner med polenta og glaserede gulerødder

Opskriften er udviklet af