Roastbeef af tykstegsfilet med jordskokkerösti og grønsagsruller

Sådan gør du

  • 1 Brun kødet på alle sider på en pande og krydr med salt og peber.
  • 2 Læg kødet over i et fad og stil det midt i ovnen ved 180° ca. 35 min. (centrumtemp. 40-45°).
  • 3 Lad kødet hvile ca. 25 min.
  • 4 Riv jordskokker og kartofler groft på et rivejern. Krydr med salt og peber.
  • 5 Vrid dem fri for overskydende væde.
  • 6 Steg dem sprøde på en blinispande eller almindelig pande i olie.
  • 7 Læg röstierne på en bageplade med bagepapir.
  • 8 Bag dem på anden øverste ribbe ved 180° ca. 10 min.
  • 9 Skær auberginer og courgetter på langs i ca. 5 mm tykke skiver og steg dem på en grillpande.
  • 10 Halver peberfrugten og fjern stok og kerner.
  • 11 Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag dem på anden øverste ribbe ved 220° ca. 7 min på hver side.
  • 12 Kom peberfrugterne i en plastikpose og lad dem ligge 5-10 min.
  • 13 Pil skindet af og halver dem. Krydr grønsagerne med salt og peber.
  • 14 Læg nu først én skive aubergine, kom derefter en skive courgette oven på og læg til sidst peberfrugt på.
  • 15 Rul det sammen. Fortsæt til der ikke er flere skiver.
  • 16 Kog panden af i rødvin og tilsæt derefter fløden.
  • 17 Tilsæt stegeskyen fra roastbeefen.
  • 18 Kog saucen lidt ind og smag til med sennep, citronsaft, salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} Roastbeef af tykstegsfilet med jordskokkerösti og grønsagsruller

Opskriften er udviklet af