2 gange om ugen opskrifter
Svamperisotto
Smilende æg
8 min.
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.
Braiseret lammeskank med gule ærter og jordskok
2 t, 10 min.
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Tomatsuppe til 3 forskellige retter
1 t
Holms kokkeskole: Porcheret æg
15 min.
Claus Holms kyllingebryst med pommes frites
30 min.
Andesteg
Pizza med friske tomater og gorgonzola
30 min.
Svinemørbrad med kål og soya
20 min.
Klassisk: Boller i karry
30 min.
Ovnbagt torsk med parmaskinke og sprød rødbedesalat
30 min.
Salat med æg og søde kartofler
30 min.
Grøntsagsrisotto
1 t
Nytårshovedret
30 min.
Pandestegt rissalat
30 min.
Holms kokkeskole: Lær at stege en bøf
Laks med grillet grønt og ricottacreme
20 min.
Flæskesteg
3 t
Hurtig: Mørbradgryde
25 min.
Luksus: Koteletter i fad
35 min.
GASTROmad
Moules frites
50 min.
Frk. Kræsen
Fiskegratin med kartoffelmos
40 min.