2 gange om ugen opskrifter

Svamperisotto

Smilende æg

8 min.

Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble

2 t, 15 min.

Braiseret lammeskank med gule ærter og jordskok

2 t, 10 min.

Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven

30 min.

Tomatsuppe til 3 forskellige retter

1 t

Holms kokkeskole: Porcheret æg

15 min.

Claus Holms kyllingebryst med pommes frites

30 min.

Andesteg

Pizza med friske tomater og gorgonzola

30 min.

Svinemørbrad med kål og soya

20 min.

Klassisk: Boller i karry

30 min.

Ovnbagt torsk med parmaskinke og sprød rødbedesalat

30 min.

Salat med æg og søde kartofler

30 min.

Grøntsagsrisotto

1 t

Nytårshovedret

30 min.

Pandestegt rissalat

30 min.

Holms kokkeskole: Lær at stege en bøf

Laks med grillet grønt og ricottacreme

20 min.

Flæskesteg

3 t

Hurtig: Mørbradgryde

25 min.

Luksus: Koteletter i fad

35 min.
GASTROmad

Moules frites

50 min.
Frk. Kræsen

Fiskegratin med kartoffelmos

40 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madleksikon
  • Om
  • Nyhedsbrev
  • Gå til coop.dk
  • COOP.DK SHOPPING

  • Stil spørgsmål
  • Nyhedsbrev
  • Vilkår
  • Om Cookies
  • Mobil webshop
  • Kundeservice
  • COOP.DK MAD

  • Sådan handler du på Coop.dk MAD
  • Salgs- og leveringsbetingelser
  • Holdbarhedsgaranti
  • Erhverv
  • Nyheder og presse
  • Kundeservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Partnerfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • OM COOP

  • Ugens tilbudsaviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Aktiv i Coop
  • Forbrugerservice
  • Alle opskrifter A-Å
  • MEGET MERE COOP

  • Sammen om bedre mad
  • Ansvarlighed
  • Coop Bank
  • Samvirke
  • morebox
  • Coop Analyse

© Copyright 2019 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Roskildevej 65, 2620 Albertslund
CVR-nr. 26259495