Skoldede brød bagt med kamutmel

Skoldede brød bagt med kamutmel

Kamut er en gammel hvedesort i slægt med durumhvede. Rig på proteiner, vitaminer og mineraler, og så er den meget velsmagende. Brøet bliver fint gyldent. Skold melet og få et godt og saftigt brød.

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Kom kamutmel i en skål og hæld 6 dl kogende vand over.
  • 2 Rør hurtigt rundt med en ske eller gaffel, så at melet ikke klumper sammen.
  • 3 Lad stå fem minutter.
  • 4 Rør yoghurten i.
  • 5 Tilføj gær, sirup, olie, salt og lidt af melet.
  • 6 Rør melet i lidt efter lidt, indtil du har en fast men ganske klæg dej.
  • 7 Rør godt. En røremaskine er god her.
  • 8 Dæk formen med film, og lad brødet hæve 60 minutter.
  • 9 Kom dejen på et meldrysset bord, og pres luften ud.
  • 10 Del i to og form to aflange brød uden at komme for meget mel ind i dejen,
  • 11 Læg brødene på bagepapir på en bradepande.
  • 12 Lad dem efterhæve i 45 minutter.
  • 13 Sæt ovnen på 200 gader. Bag brødet i ca. 35 minutter.
  • 14 Afkøl på en rist.
  • {{recipeDoneText}} Skoldede brød bagt med kamutmel

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier