Denne opskrift har lavt sukker- og fedtindhold. Læs mere om bagning med lavt sukker- og fedt indhold på www.diabetes.dk. Opskriften giver 20 stykker.

Sådan gør du

  • 1 Æg og sukker piskes luftigt. Margarine og mælk røres i, mens der piskes. Mel, sødemiddel og bagepulver blandes og sigtes i dejen, der røres sammen. Kokosmel røres i.
  • 2 Dejen hældes i en smurt lille bradepande ca. 22 x 30 cm. Bærrene fordeles på dejen og drysses med sukker og kokosmel. Hvis bærrene er frosne, optøes og afdryppes de først.
  • 3 Kagen bages ved 200° C i ca. 25 min. på næstnederste ovnrille.
  • 4

    Servering

    Kokoskage med bær serveres til kaffe eller te til mellemmåltid. Kagen kan også serveres som dessert med en kugle is til.

  • {{recipeDoneText}} Kokoskage med bær

Tip

Variation: Rabarberkage. Kokosmel udelades i dejen og erstattes af 1 tsk. vaniljesukker, der piskes sammen med æg og sukker. Fyldet ovenfor erstattes af 300 g rabarber, rensede og skåret i 1 cm store stykker. Drysses med 1 spsk. sukker og 1 tsk. stødt kanel. 25 g mandelflager eller -splitter drysses over kagen, inden den bages.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier