Salat med 2 slags bønner

Sådan gør du

  • 1 Læg bønnerne i rigeligt koldt vand 12-24 timer.
  • 2 Kog bønnerne i frisk vand ca. 1 time.
  • 3 Afdryp og afkøl bønnerne.
  • 4 Nip de grønne bønner og kog dem ca. 6 min. i letsaltet vand.
  • 5 Brus bønnerne over med koldt vand.
  • 6 Afdryp og afkøl dem i en sigte.
  • 7 Del salaten i mindre stykker.
  • 8 Skær løget i fine skiver.
  • 9 Skær tomaten i både.
  • 10 Bland de 2 slags bønner, salat, tomatstykker og løg.
  • 11 Pisk ingredienserne til dressingen sammen og vend den i salaten.
  • 12 Drys ost og pinjekerner over, når salaten skal spises og server med grovflute.
  • {{recipeDoneText}} Salat med 2 slags bønner

Opskriften er udviklet af