Kuglegrillstegt roastbeef med majs, tomatsalsa og kartoffelsalat

Sådan gør du

  • 1 Sørg for at kullene er hvide og ligger godt op ad siderne i grillen.
  • 2 Lad låget ligge på grillen, men husk at spjældet i bunden og i toppen skal være helt åbne.
  • 3 Roastbeefen klargøres og krydres med salt og sort peber.
  • 4

    Læg den derefter på risten midt i grillen og læg så hurtig som muligt låget på igen. Lad nu roastbeefen stege i ca. 30-35 min. pr kg.

  • 5

    Løft ikke låget undervejs, da det vil forlænge stegetiden ca. 10 min for hver gang låget løftes. Lad roastbeefen hvile i 15 minutter inden den skæres og serveres.

    Grillede majskolber med chili tomatsalsa.

    Skær tomaterne i små tern.

  • 6 Bland dem med hakket løg, olivenolie og chilisauce, smag til med flagesalt og frisk kværnet sort peber.
  • 7 Tilsæt eventuelt en finthakket frisk chili.
  • 8 Fold bladene til side på majskolberne, fjern de tynde silkeagtige tråde, og fold bladene tilbage om majsene.
  • 9 Grill majskolberne på grillen mens kødet trækker.
  • 10 Vend kolberne jævnligt.
  • 11 De er klar til servering efter ca. 15 minutter.
  • 12 Tag dækbladene af majskolberne og server dem med salsaen til.
  • 13

    Sweet potato-salat med broccoli og chiliognbsp;

    Skræl kartoflerne og skær dem i skiver.

  • 14 Kog dem sammen med broccoli i buketter.
  • 15 Miks en dressing af honning, sennepspulver, eddike og olie.
  • 16

    Smag til med salt og peber og vend den sammen med kartofler og broccoli. Pynt med de ristede pinjekerner. Hele herligheden serveres sammen med et godt stykke brød og et glas rødvin - Velbekomme.

  • {{recipeDoneText}} Kuglegrillstegt roastbeef med majs, tomatsalsa og kartoffelsalat

Opskriften er udviklet af