Øl og svampesovs opskrifter
Lammechops i mørk øl med frisk linsesalat
40 min.
Braiseret lammeskank med gule ærter og jordskok
2 t, 10 min.
Luksus mørbradgryde i mørk øl
30 min.
Tournedos med hjemmelavet brun sovs
30 min.
Svinekæber braiseret i stout øl med rosmarin og mandler
40 min.
Paneret kalkun med stegt grønkål
25 min.
Gryderet med lammerack
40 min.
Julerisotto med øl og æblemost
30 min.
Svinemørbrad med cremet svampesovs
30 min.
Dampede blåmuslinger i mørk øl
40 min.
Grøntsagsgryde med flåede tomater og øl
40 min.
Kylling i skinkesvøb med BBQ marinade
40 min.
Lammeculotte i øl
35 min.
Sennepsmarinerede svinekoteletter med svampe
30 min.
Gryderet med svinekød, bacon og øl
40 min.
Honningmarinerede nøgleben med hvidkål og blommer
50 min.
Pandestegte revelsben i øl og sennep
40 min.
Panderet med kartofler, selleri og øl
35 min.
Stegt flæsk med øl og sennep
30 min.
Flanksteak stegt i øl med mandarin og blomme
30 min.
Hjemmelavet rullepølse med smag af jul
2 min.
Stegt andebryst med ølmarinerede grøntsager
30 min.
Fyldt svinemørbrad med kålsalat og sprøde baconstykker
40 min.
Sprøde chips af kartoffelskræl serveret med bearnaise
15 min.