Øl opskrifter
Pandestegte revelsben i øl og sennep
40 min.
Lammeculotte i øl
35 min.
Julerisotto med øl og æblemost
30 min.
Braiseret lammeskank med gule ærter og jordskok
2 t, 10 min.
Tournedos med hjemmelavet brun sovs
30 min.
Efterårsbøf med øl og kartoffel
Paneret kalkun med stegt grønkål
25 min.
Gullash på panden med rødbede og mørk øl
20 min.
Frikadeller med blomkål og appelsin
20 min.
Krydrede svinekoteletter med blomkålssalat
30 min.
Panderet med kartofler, selleri og øl
35 min.
Fyldt svinemørbrad med kålsalat og sprøde baconstykker
40 min.
Flanksteak stegt i øl med mandarin og blomme
30 min.
Honningmarinerede nøgleben med hvidkål og blommer
50 min.
Sennepsmarinerede svinekoteletter med svampe
30 min.
Gryderet med lammerack
40 min.
Ølkyllingvinger med tacosauce, squash og hytteost i wrap
Luksus mørbradgryde i mørk øl
30 min.
Luksus: Hakkebøffer
20 min.
Braiserede svinekæber i havtorn og øl
2 t, 30 min.
Hjemmelavet rullepølse med smag af jul
2 min.
Stegt flæsk med øl og sennep
30 min.
Gryderet med svinekød, bacon og øl
40 min.
Gastromand
Fiskeburger med grillede torskefileter og sauce tartare
25 min.