Tema

Brunch

Findes der noget bedre end en stille og rolig søndag formiddag? Så skulle det da lige være en stille og rolig søndag formiddag toppet med en lækker brunch! 

Dagens bedste måltid - bare bedre

Brunch er i vores bog noget nær det perfekte måltid, der kombinerer alt det bedste fra morgenmad og frokost. Salt, sødt, syrligt og bitter: Røræg med bacon, luftige amerikanske pandekager med gylden sirup, frisk frugt skåret i mundrette bidder og selvfølgelig en kop brandvarm kaffe. Aah! 

Brunch er det nye sort

Det er som om, restaurationbranchen har fanget hvor mange af os der elsker brunch. Der er i hvert fald et utal af spisesteder, der nu tilbyder den lækre spise i et væld af varianter: Vegansk brunch, amerikansk brunch, tømmermændsbrunch og sund brunch. Men hvis man har et stort brunchhjerte, kan det godt blive dyrt at spise ude hele tiden..

Drop den dyre café-brunch

Du behøver heldigvis ikke valfarte til din lokale café for at nyde en god brunch - du kan nemlig sagtens lave den selv. Vi har samlet en række gode opskrifter på lækre retter, der egner sig perfekt til brunchbordet derhjemme. 

Ps: Brunch må gerne nydes i sengen!