Pandekager
Spis pandekagerne som morgenmad med friske bær, lidt honning og skyr, og gem resten af pandekagerne til snack eller dessert.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Evt. hjemmefra: Bland alle de tørre ingredienser i en frysepose.
  • 2 På turen:Hæld pandekagemiksen i en gryde og slå æggene ud heri.
  • 3 Rør blandingen godt sammen og tilsæt mælken lidt ad gangen for at undgå klumper.
  • 4 Steg pandekagerne (8-10 stk.) gyldne i smør eller olie på en pande over middel varme.
  • 5 Drys med sukker eller anden topping og spis pandekagerne lune og nybagte.
  • Så er det spisetid! Pandekager

Tip

Det er en udfordring at medbringe hele æg på turen. Pak æggene godt med køkkenrulle eller et viskestykke i en vandflaske eller en plastbeholder. Så undgår du, at de går i stykker og tasken flyder med æggesnaps. Udelad sukker og krydderier, og spis pandekagerne til frokost med f.eks. rygeost og friske radiser.

Opskriften er udviklet af