Amerikanske blåbærpandekager

Små, tykke og med bær. Amerikanske pandekager er søde og serveres ofte med bær. Prøv ahornsirup og blåbær, inden du ruller pandekagen sammen.

Sådan gør du

  • 1 Sigt mel, salt, sukker og hævemidler sammen i en skål.   
  • 2 Pisk æg, kærnemælk og sødmælk sammen i en anden skål. Hold gerne en sjat sødmælk tilbage til at justere konsistensen med til sidst. Pisk halvdelen af det smeltede smør i.   
  • 3 Bland indholdet af de to skåle sammen, og rør kun, til det næsten er ensartet. Jo mindre du rører, desto bedre. Det er o.k., at der er enkelte små klumper i dejen. Vend til sidst blåbærrene i.    
  • 4 Varm en slipletpande op, og pensl den med smeltet smør. Bag 2-3 spsk. af dejen som små runde pandekager. Bag dem, til de er hævede og gyldne på begge sider.    
  • {{recipeDoneText}} Amerikanske blåbærpandekager

Opskriften er udviklet af