Morgenboller
Skønne morgenboller med en sprød skorpe. Sørg for at bage bollerne til de er godt lysebrune, smagen sidder i farven!
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 235 grader eller 220°C varmluft.
  • 2 Drys bordet med boghvede, birkes og havregryn, og vend dejen ud herpå. Skær dejen i 10-12 lige store stykker, og form dem forsigtigt til boller.
  • 3 Lad dem efterhæve på bageplader beklædt med bagepapir i cirka 15-20 minutter. Bag bollerne i cirka 15-20 minutter, til de er gyldne og sprøde.
  • {{recipeDoneText}} Morgenboller

Tip

Sæt en lille bradepande med kogende vand ind i bunden af ovnen, når du sætter bollerne ind. Så får du en smukkere og mere lækker overflade på bollerne.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier