Øl gryde opskrifter
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Svinekæber braiseret i stout øl med rosmarin og mandler
40 min.
Møre svinekæber med kål og bacon
30 min.
Svinekæber med champignon og øl
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Medaljoner 'Camembert frite'
1 t
Oksebov i ovn
3 t, 40 min.
Cremet karrysuppe med blomkål
Hvide asparges med hollandaise og rejer
40 min.
Risalamande med kirsebærsauce og honningmandler
1 t, 25 min.
Grydebrød
Blomkålscurry med sprøde kikærter
1 t
Fredagsbaren
Lammemørbrad i gryde
Mexibønnegryde med øl og bagt græskar
»Koteletter i øl« med pastinak og salvie
Græskarkage med cremet flødeosteglasur
1 t, 30 min.
Chili sin carne med to slags bønner og mørk chokolade
30 min.
Grøn wok med friterede nudler
25 min.
Klassiske pølsehorn
2 t, 30 min.
One pot nudelsuppe med kylling, citrongræs, kål og koriander
One pot med butternut og tikka-masala
30 min.
Muslinger i gryde på grill
Marineret gris i kålblad med slaw