Vildtkød i tern opskrifter
Svinekæber med champignon og øl
Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet
45 min.
Medaljoner med gratineret fennikel og rødløg
45 min.
Medaljoner med basilikumolie
15 min.
Andesteg med rosenkål og glaserede gulerødder
51 t
Glaseret andebryst med nudler
2 t
Pastagratin med grønsager
20 min.
Salat med kylling, spidskål og vandmelon
30 min.
Kartoffelsuppe med bacon
Indbagt spicy kylling med melonsalat
50 min.
Brændende kærlighed med rodfrugtmos
45 min.
Kartoffel-porresuppe med sprød bacon topping
45 min.
Klimagladere brændende kærlighed med rodfrugtmos
1 t
Poke bowl med rå laks, ingefær og agurk
Marineret gris i kålblad med slaw
Claus Holms fastelavnsboller - med to slags kagecreme
35 min.
Pitabrød med rejer, mango og creme fraiche
35 min.
Kalveschnitzel i flødesauce med blandet kål
25 min.
Rosenkål og kikærter i cremet sauce
15 min.
Madpandekager med krydrede pølser og tomater
25 min.
Mørbradgryde med bacon og champignoner
40 min.
Spicy gullash
30 min.
Mexicanske morgenæg
Cremede røræg