Pulled pork-burger med fersken og rodfrugtchips

Sådan gør du

  • 1

    Rodfrugtchips

    Tænd ovnen på 180°.

  • 2

    Skræl jordskokker, rødbeder og søde kartofler, og skær dem i papirtynde skiver med en kartof­felskræller.

  • 3

    Fordel skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir; dryp med olie, og krydr med salt.

  • 4

    Bag dem i ovnen i ca. 20 minutter, til de er sprøde og let gyldne.

  • 5

    Pulled pork burger

    Tilbered pulled pork efter anvisnin­gen på pakken. 

  • 6

    Rens peberfrugten, og skær den i tynde strimler. 

  • 7

    Skyl salaten, og skær den i tynde strim­ler. 

  • 8

    Pil løget, og skær det i tynde rin­ge. 

  • 9

    Hæld væden fra ferskenternene.

  • 10

    Rist burgerbollerne, flæk dem, og smør både over- og underbolle med mayonnaise. 

  • 11

    Anretning

    Byg hver burger op med salat, peberfrugt, løg, fersken og kød. Servér straks sammen med rodfrugtchips.

  • {{recipeDoneText}} Pulled pork-burger med fersken og rodfrugtchips

Opskriften er udviklet af