Grillet toast med manchego-ost og tomatkompot

Energiinformation

  • Energi pr. person 1864 Kj
  • Energi pr. person 443 Kcal
  • Protein 14 %
  • Kulhydrat 45 %
  • Fedt 41 %

Sådan gør du

  • 1

    Brødskiverne dryppes med olivenolien og grilles gyldne og sprøde på en pande eller ristes ved høj varme i ovnen.

     

  • 2

    Løget ristes i olivenolien ved jævn varme til de er møre.

  • 3

    Tilsæt peberfrugt, tomat, hvidvinseddike, vand og tomatpuré og lad det simre i ca. 10 min. til det bliver tæt og kompotagtigt i konsistensen. Afkøl tomatkompotten og vend den med basilikum.

     

  • 4

    Anret de sprøde brød med lidt plukket salat, tomatkompot og tynde skiver af manchego-ost.

  • {{recipeDoneText}} Grillet toast med manchego-ost og tomatkompot

Tip

Supplér med en god salat – fx Spicy salat med melon og asparges, – og servér de grillede toast til frokost.

Opskriften er udviklet af