Spyd med kylling og oksekød

Sådan gør du

  • 1 Grillen tændes op i god tid, så alle flammer har lagt sig, inden man starter grillningen.
  • 2 Det er gløderne, der er varmekilden.ognbsp; Lav 4 spyd med kyllingetern og blandede grøntsager og 4 spyd med oksekød og blandede grøntsager.
  • 3 Pensl spydene let med olivenolie og krydr med salt og peber.
  • 4 Grillningen kan begynde.
  • 5 Vær opmærksom på, at oksekødsspydene nok kræver længst tid, og at kyllingespydene skal være helt gennemstegte.
  • 6 Drej spydene ofte, så brændte sider undgås. Når kødet er ved at være grillet, pensles spydene med f.eks. Long Island BBQ sovs, og grillningen fortsættes, indtil spydene er færdige.
  • 7 For tidlig påføring af BBQ sovs medfører let, at spydene forkuller (bliver sorte) på grund af sukkeret i BBQ sovsen.ognbsp; Serveres med godt grovbrød, salat af nye sommertomater med rigtig tynde skiver løg og en let dressing af olivenolie og balsamico.
  • 8
  • {{recipeDoneText}} Spyd med kylling og oksekød

Tip

Hav en skål groft salt klar til at slukke flammer med, hvis fedt fra spydene får gløderne til at gå amok.

Opskriften er udviklet af