Koteletter i fad med karry og rodfrugter

Energiinformation

  • Energi pr. person 2594 Kj
  • Energi pr. person 650 Kcal
  • Protein 19 %
  • Kulhydrat 50 %
  • Fedt 31 %

Sådan gør du

  • 1

    Steg koteletterne på en pande med lidt olivenolie, til de er godt brunede på alle sider. Krydr med salt, peber og timianblade, og læg koteletterne i et ovnfast fad.

     

  • 2

    Skræl selleri, gulerødder og pastinak, og skær dem i mindre stykker.

  • 3

    Steg urterne på panden i 3-4 min., tilsæt så bacon og karry og steg fortsat i nogle min.

  • 4

    Drys så mel på, og hæld vand eller bouillon ved, og kog det 2-3 min.

  • 5

    Kom urter og væske henover koteletterne i fadet. Sæt fadet i ovnen ved 185°, og tilbered koteletterne i ca. 25 min., til de er gennemstegte.

  • 6

    Drys evt. med lidt frisk timian, og server koteletterne i fadet med kogte ris og evt. en grøn salat til.

  • {{recipeDoneText}} Koteletter i fad med karry og rodfrugter

Tip

Koteletter i fad er dejlig hverdagsmad – nem at lave og ligeledes nem at variere. Det smager fx også dejligt at udskifte rodfrugterne med snittet savojkål, løg og æbletern.

Opskriften er udviklet af