Marineret lammeculotter med glaserede gulerødder

Sådan gør du

  • 1 Forvarm ovnen til 180⁰C (160⁰ varmluft).
  • 2 Varm olivenolien i en tykbundet stegegryde, og brun culotterne på alle sider.
  • 3 Læg culotterne i et ovnfast fad og sæt dem i ovnen 10-20 minutter afhængig af størrelse.
  • 4 Test dem med et stegespyd. Klar rød saft betyder, at de skal have lidt længere. Lyserød saft indikerer en medium stegt culottesteg.
  • 5 Lad dem hvile 10 minutter efter stegning.
  • 6 Gulerødderne lægges i et lille ovnfast fad med smør og bages i 30 minutter ved 180⁰C (160⁰ varmluft). Vend jævnligt undervejs.
  • 7 Imens ristes sesamfrøene let på en tør stegepande ved middel varme 1-2 minutter, mens de rystes let. Når de er let gyldne tages de af panden og køler af på en tallerken.
  • 8 Honningen hældes over gulerødderne og de bages i endnu 10 minutter eller til honningen bliver gyldenbrun og har glaseret gulerødderne.
  • 9 Drys sesamfrøene over gulerødderne inden servering
  • 10

    Retten serveres med et godt brød og en blandet salat

  • {{recipeDoneText}} Marineret lammeculotter med glaserede gulerødder

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier