Vegetarisk opskrifter
Jordskokkesuppe med kartofler og persilleolie
45 min.
Økologisk svampetærte med karamelliserede løg
1 t
Parmigiana di melanzane
Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)
Biksemad med kartofler, ærter og friske krydderurter
Wraps med grillet halloumi, mango og chiliolie
Kog perfekte ris
15 min.
Grøn mango-smoothie bowl
5 min.
Kokosris med urter
Selleriburger
Kikærtefrikadeller med rødbederåkost
40 min.
Vegetarisk burger med chilimayo og avocadocreme
1 t, 10 min.
Pålægsmadder til aftensmad
Quinoabøffer
Filorulle med champignoner
30 min.
Sugo med glaskål, rødder og peberfrugter
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Grødfrikadeller med sellerimousse
40 min.
Suppe af grønne ærter med spidskål og kikærter
Falafel med blomkålssalat
40 min.
Økologisk dahl med røde linser og varme krydderier
1 t, 20 min.
Mungbønnesalat
30 min.
Vegetarisk bouillabaisse
Pasta carbonara med svampe & timian
30 min.