Kikærtefrikadeller med rødbederåkost

Nøglehulsmærket opskrift
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Mix de afdryppede kikærter i en foodprocessor eller blender. Kom de øvrige ingredienser i og mix det godt sammen. Form 16-20 flade frikadeller og gennemsteg dem i olie på en pande. Steg evt. frikadellerne færdige i ovnen.
  • 2 Riv rødbede, selleri og æble groft og bland dem sammen i en skål. Bland ingredienserne til dressingen og smag til med ½ tsk salt. Vend salat og dressing sammen.
  • 3 Kog kartoflerne ca. 18 min. i usaltet vand og afdryp dem. Vend pestoen i kartoflerne.
  • Så er det spisetid! Kikærtefrikadeller med rødbederåkost

Tip

Kikærtefrikadellerne kan krydres med 1 tsk stødt spidskommen og 2 spsk hakket persille. De smager også godt i pitabrød sammen med salat, revet gulerod og agurkeskiver, lidt fetaost og lidt oliven. Råkosten kan pyntes med meget finthakkede hasselnødder eller persille Se hvordan du laver pesto i opskriften til tomatsuppe med kartofler og kikærter.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier