Vegetarisk burger med chilimayo og avocadocreme

Vanløse Blues
Jeg vil vove at påstår, at det her er byens grønneste opskrift på vegetarburger, og også den lækreste! Prøv en snasket og lækker burger, lavet med udelukkende grøntsager og bliv overrasket over hvor lækker den er!

Sådan gør du

  • 1

    Vegetarbøf

    Vask de søde kartofler grundigt, og tør dem i et rent viskestykke. 
  • 2 Skær de søde kartofler i tern på ca. 2 x 2 cm, kom dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i en 190 grader varm ovn i 25 min. Du kan nemt have bagt dem dagen før. 
  • 3 Mos kartoflerne og bland dem sammen med alle de øvrige ingredienser. 
  • 4 Form 4 bøffer og bag dem ved 190 grader i 20 min. 
  • 5 Skru nu op til fuld temperatur og grill funktion, og giv dem 3 min. for at give en sprød skorpe.
  • 6

    Chilimayo

    Bland alle ingredienserne. Smag til med salt og peber.
  • 7

    Avokadocreme

    Mos avokadoen i en skål og rør den sammen med alle de øvrige ingredienser. Smag til med limesaft, salt og peber.
  • 8

    Burger

    Flæk 4 boller (se opskrift på broccoliboller i bunden af siden) og smør den nederste halvdel med chilimayo, læg et salatblad på, i med bøffen, top med avokado creme og til sidst den øverste bolle.
  • {{recipeDoneText}} Vegetarisk burger med chilimayo og avocadocreme

Tip

Broccoliboller: https://opskrifter.coop.dk/opskrifter/sunde-broccoliboller-9355

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier