Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)

Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)

Ovnret. Server fx med brune ris eller anden korn samt letkogt broccoli eller grønkål.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skær tofublokken i 2 cm skiver. Pres dem for væde i et rent klæde eller køkkenrulle og skær dem i tern.
  • 2 Rør miso fri for klumper med vand og garam masala. Bland ingefær i.
  • 3 Lad tofuternene marinere i misoblandingen minimum 8 timer. Brug en stor skål, en lille bradepande eller det fad, du vil bage retten i.
  • 4 Brug endelig den orange skal på græskarret, skær kun de knudrede dele fra. Skær græskar i mundrette stykker, og rødløg i både, og bland det samt olien med tofu.
  • 5 Bag tildækket i en 225° varm ovn i 45 minutter. Bag yderligere mindst 10 minutter uden låg, til græskarret er helt mørt.
  • {{recipeDoneText}} Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)

Tip

Gå efter miso der er traditionelt fremstillet uden fiksfakserier og selvfølgelig helst økologisk, så du undgår GMO sojabønner. Opskriften er venligst stillet til rådighed for Dansk Vegetarforening af Lisbeth Tordendahl.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier