Grødfrikadeller med sellerimousse

Grøddeller er gode på en kødfridag - og kan spises med normal frikadelle tilbehør.

Sådan gør du

  • 1

    Dag 1 - chiagrød

      Blød chiafrøene op i mandelmælken og sæt dem på køl natten over.
  • 2

    Dag 2

    Kog først grødrisene efter anvisningen på pakken. 
  • 3 Skær knoldsellerien i tern og steg dem i en pande med lidt smør, sammen med et hakket løg og hvidløg. Hæld vand i, og kog det op til sellerien er mør. 
  • 4 Bland så chiagrøden, som har stået natten over, med de afkølede grødris, 1 æg, et finthakket løg, salt og peber. 
  • 5 Form dejen til frikadeller og steg dem i smør. 
  • 6 Blend selleriternene og smag grødfrikadellerne til med salt og peber.
  • 7 Server grøddellerne med sellerimousse
  • {{recipeDoneText}} Grødfrikadeller med sellerimousse

Opskriften er udviklet af