Svinekæber i rødvin opskrifter

3 x sauce
30 min.
Hjortemedaljoner med enebær
Klassisk and
Svinekæber
2 t
Rødvinsbraiseret røget skinke
1 t, 30 min.
Roulade af svinekæber og hummer, spidskålstærte
3 min.
Gløgg – Den klassiske og den nye hvide gløgg
Braiseret svineskank med karamelliserede kikærter, tahinskum og pærechutney
Fuldkornslasagne. Hertil tomatsalat
Lam Provencale
15 min.
Ossobuco med rodfrugtmos
Urtemarinerede lammekoteletter
15 min.
Mig og min mad logo
Klassisk Coq au vin
1 t, 15 min.
Coq au vin med bacon, champignon og krydderier
1 t, 30 min.
Kanin med svesker
Sovsen til det hele
Mig og min mad logo
Bacon Explosion med stegt chorizopølse og ost
1 t, 15 min.
Helstegt oksemørbrad med kartoffelgratin og rosinsauce
45 min.
Roastbeef af tykstegsfilet med jordskokkerösti og grønsagsruller
30 min.
Braiseret roastbeef med persillerodspuré og pære fennikelsalat
30 min.
Andeskysauce med rødvin
Roastbeef med kartoffelbåde og gløggsauce
Tournedos med svampesauce, kål-sauté og gratineret kartoffelmos
1 t, 5 min.
Svinekæber i øl
1 t, 30 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495