Rødvins sovs til vildt opskrifter
Stegt andebryst med papadum
30 min.
Kødboller med selleri
45 min.
Fuldkornslasagne. Hertil tomatsalat
Lam Provencale
15 min.
Tournedos med hjemmelavet brun sovs
30 min.
Ossobuco med rodfrugtmos
Canneloni med spinat og grøn salat med svampefrikassé
1 t
Bagt laks med ingefær og mandelpesto
Urtemarinerede lammekoteletter
15 min.
Klassisk Coq au vin
1 t, 15 min.
Coq au vin med bacon, champignon og krydderier
1 t, 30 min.
Garam masala-kylling med tomat og løg
1 t, 15 min.
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Kanin med svesker
Kyllingeburger med bløde løg og mangochutney
20 min.
Sovsen til det hele
Chili con carne med grøntsager
45 min.
Bacon Explosion med stegt chorizopølse og ost
1 t, 15 min.
Cremet pasta med krabbe
Helstegt oksemørbrad med kartoffelgratin og rosinsauce
45 min.
Andebryst i kanel og citronsauce
30 min.
Roastbeef af tykstegsfilet med jordskokkerösti og grønsagsruller
30 min.
Braiseret roastbeef med persillerodspuré og pære fennikelsalat
30 min.
Mørbrad stegt som vildt med ærter og agurkesalat
1 t, 30 min.