Kødboller med selleri

Sådan gør du

  • 1 Rør kødet med salt. Tilsæt peber, æg og revet løg.
  • 2 Tilsæt melet. Rør herefter mælken i.
  • 3 Form farsen til kødboller med en dessertske.
  • 4 Kog dem ved svag varme 7-8 minutter i ½ l kogende letsaltet vand under låg.
  • 5 Tag bollerne op med hulske og lad dem dryppe af. Gem kogevandet.
  • 6 Skær sellerien i tern på ca. 1x1x1 cm.
  • 7 Kog dem møre i kogevandet fra kødbollerne i 8-10 minutter.
  • 8 Smelt smørret i en gryde.
  • 9 Rør melet i og kom 5 dl kogevand i under piskning.
  • 10 Pisk mælk eller fløde i og lad saucen koge nogle minutter.
  • 11 Smag til med salt og peber.
  • 12 Kom kødboller og selleri i saucen og varm dem igennem.
  • 13 Drys hakket persille over eller server det til.
  • {{recipeDoneText}} Kødboller med selleri

Opskriften er udviklet af