Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Rør kødet med salt.
  • 2 Tilsæt peber, æg og revet løg.
  • 3 Tilsæt melet.
  • 4 Rør herefter mælken i.
  • 5 Stil farsen i køleskab til den skal bruges.Kog risene.Hak løget fint.
  • 6 Svits det i smørret sammen med karry i en sauterpande eller gryde.
  • 7 Rør melet i og kom bouillon i under piskning.
  • 8 Skræl æblet, skær det i tern og kom dem i saucen.
  • 9 Tilsæt fløden. Krydr med salt og peber.Form farsen til kødboller med en dessertske og kom dem i saucen.
  • 10 Kog dem ved svag varme under låg i ca. 12 minutter til de er gennemkogte, ryst panden af og til.
  • 11 Smag saucen til med salt, peber og et drys sukker.ognbsp;
  • Så er det spisetid! Boller i karry

Tip

  1. Kog kødbollerne i vand eller bouillon, der bagefter enten jævnes med en meljævning eller afbages til saucen.
  2. Tilsæt karry til farsen, hvis karrysmagen ønskes mere intens.

Opskriften er udviklet af