Rødvins sovs til vildt opskrifter

Stegt andebryst med papadum
30 min.
Kødboller med selleri
45 min.
Fuldkornslasagne. Hertil tomatsalat
Lam Provencale
15 min.
Tournedos med hjemmelavet brun sovs
30 min.
Ossobuco med rodfrugtmos
Canneloni med spinat og grøn salat med svampefrikassé
1 t
Bagt laks med ingefær og mandelpesto
Urtemarinerede lammekoteletter
15 min.
Mig og min mad logo
Klassisk Coq au vin
1 t, 15 min.
Coq au vin med bacon, champignon og krydderier
1 t, 30 min.
Garam masala-kylling med tomat og løg
1 t, 15 min.
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Kanin med svesker
Mig og min mad logo
Kyllingeburger med bløde løg og mangochutney
20 min.
Sovsen til det hele
Mig og min mad logo
Chili con carne med grøntsager
45 min.
Mig og min mad logo
Bacon Explosion med stegt chorizopølse og ost
1 t, 15 min.
Cremet pasta med krabbe
Helstegt oksemørbrad med kartoffelgratin og rosinsauce
45 min.
Andebryst i kanel og citronsauce
30 min.
Roastbeef af tykstegsfilet med jordskokkerösti og grønsagsruller
30 min.
Braiseret roastbeef med persillerodspuré og pære fennikelsalat
30 min.
Mørbrad stegt som vildt med ærter og agurkesalat
1 t, 30 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495