Pappardelle krebs limesauce safran opskrifter
Marrokansk oksegryde med kanel og citron
30 min.
Cassoulet af havkat og jomfruhummer
Kalvesteg med sennep og limesauce
1 t
Osso Buco a la milanesa
3 t
Bouillabaisse – fiskesuppe med muslinger og skaldyr
Braiseret, grillet grisenakke med rabarberchutney, salat og spidskål
2 t, 15 min.
Krebsehalesuppe
45 min.
Pasta med kyllingeragout og svampe
Risotto med muslinger
Grillet victoriafisk med safran-tomatsalsa
Indisk kylling med safran
Lam med skovsyre og valnødder
15 min.
Paella med fisk og skaldyr
Poussiner med safran cous cous, fersken relish og spinatsalat
30 min.
Rilette af varmrøget ørred med tomatsalsa og marinerede asparges
Græsk oksegryde med tomat, kanel, oregano og pasta
Mørbrad i fad med hvidvin og fløde
Pappardelle med friske grøntsager og selleripesto
Risotto med kylling og græskar
Nakkekoteletter marineret i citronhvidløg og timian med safranris
30 min.
Ris- og safrankage serveret med hindbær
1 t, 15 min.
Lam i ler som i Marokko
Rødtunge en papillote med safran
Safranris med salat og muslinger
40 min.