Græsk oksegryde med tomat, kanel, oregano og pasta

Græsk oksegryde med tomat, kanel, oregano og pasta

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 3307 kj
  • Energi 788 kcal
  • Protein 48 g
  • Fedt 25 g
  • Kulhydrat 81 g
  • Kostfibre 5 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Riv hvidløget på den fine side af rivejernet, bland det med resten af ingredienserne til marinaden. Vend kødet godt deri og lad det marinere i mindst 2-3 timer, gerne natten over på køl. 

  • 2

    Pil løgene, skær dem i grove både og brun dem af i olie i ca. 2 minutter i en lille gryde. Tilsæt tomatpure, vend det godt sammen i ca 1 minut og tilsæt derefter de hakkede tomater. 

  • 3

    Tag kød op af marinaden, kom marinaden i gryden, brun kødet af på en pande og kom det i gryden og lad det simre i ca. 1 time, indtil kødet er mørt. Kog pastaen efter pakkens anvisning og hold den varm. 

  • 4

    Anret kødet med pasta, revet parmesan og hakket oregano.

  • {{recipeDoneText}} Græsk oksegryde med tomat, kanel, oregano og pasta

Tip

Kan laves med kyllingeoverlår, gris og vildt.

Opskriften er udviklet af