Vi inviterer kyllingen med i Orientekspressen og fanger den i en eksotisk gryde med smuk og smagfuld safran.

Sådan gør du

  • 1 Skær kyllingen ud i bryst, vinger og lår.
  • 2 Fjern skindet fra kødstykkerne.
  • 3 Hak løg, hvidløg og ingefær groft og kom i en blender sammen med cashewnødder og 1 dl vand. Blend til en »pestolignende« pasta. Vend kyllingen heri.
  • 4 Har du tid, må den gerne ligge i køleskab natten over.
  • 5 Varm olie i en gryde og svits kardemomme og kanelstang heri.
  • 6 Kom nu kyllingen heri og svits godt.
  • 7 Kom nu kokosmælk og smuldret safran heri.
  • 8 Vend rundt og krydr med salt og peber.
  • 9 Læg låg på og lad kyllingen simre i ca. 30 minutter, indtil den er gennemstegt.
  • 10 Smag til med citronsaft.
  • 11 Tilbered risene efter anvisning på emballagen og server dem til kyllingen, den gode sauce og lidt friske blade.
  • {{recipeDoneText}} Indisk kylling med safran

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier