Poussiner med safran cous cous, fersken relish og spinatsalat

Sådan gør du

  • 1 Lad poussinerne tø op i køleskabet natten over.
  • 2 Krydr med salt og peber.
  • 3 Steg dem midt i ovnen ca. 25 min. ved 200° (centrumtemp. 75°).
  • 4 Lad dem hvile ca. 15 min. et lunt sted.
  • 5 Skær ferskner og rødløg i små tern og sauter dem i honning, chili og karry.
  • 6 Tilsæt balsamico og vand.
  • 7 Kog relishen igennem, krydr med salt og peber.
  • 8 Jævn med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand.
  • 9 Kom cous cousen i en sigte og skyl med koldt vand.
  • 10 Kom den i en gryde og krydr med safran og salt.
  • 11 Hæld kogende vand og hvidvin over, læg låget på og lad det trække ca. 5 min. under jævnlig omrøring.
  • 12 Skær peberfrugten i tern og skær forårsløgene i mindre stykker.
  • 13 Varm olivenolie på en pande og sauter peberfrugt og forårsløg et par min.
  • 14 Bland cous cousen i.
  • 15 Skyl spinatbladene grundigt, lad dem dryppe af i en sigte og kom dem i en skål.
  • 16 Vend sesamfrø og olivenolie i.
  • {{recipeDoneText}} Poussiner med safran cous cous, fersken relish og spinatsalat

Tip

Del poussinerne i to halve, anret dem på safran cous cous, server relish og spinatsalat til.

Opskriften er udviklet af